Okul Sağlığı Planlama/Güncelleme Toplantısı Yapıldı.

Okul Sağlığı Planı Güncellenerek imza aşamasına getirildi.

24.09.2017 785

2015 2016 eğitim öğretim yılında çalışmalarına başlanan 2016 2017 yılında da devam edilen okul sağlığı çalışmalarına MEB ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan "Okul Sağlığı Protokolü" ile sistemli bir yapı ve format getirilmesi ile birlikte Okul Müdür Yardımcısı Sayın Kadir AYYILDIZ´ın başkanlığında Okul Sağlığı Yönetim Ekibi toplananarak"Okul Sağlığı Planı"nı oluşturdu.

Okul Sağlığı protokolü içerisinde yer alan "Beyaz Bayrak Projesine katılarak 2016 2017 yılında okulumuza Beyaz Bayrak kazandırılmıştır.

Beyaz Bayrak alınmasının hemen ardından hazırlanan ve uygulanmaya başlanan 3 Yıllık Beslenme Dostu Okul Eylem Planı uygulanmaya devam edilerek 2017 2018 eğitim öğretim yılında "Beslenme Dostu Okul Projesine başvuru yapılmasına Okul Sağlığı Planında yer verildi.

Hazırlanan Okul Sağlığı Planı Okul Müdürü Sayın Raşit AYDIN´ın onayından sonra uygulamaya konulmuştur.

Çalışmalarından dolayı Okul Sağlığı Yönetim Ekibine Teşekkür ederiz.